Top

Baby gifts, cadeautjes en In Memoriam producten

Bij giftsgoodies.nl winkel je makkelijk en snel online voor unieke cadeautjes en leuke gifts en goodies voor elke gelegenheid. Wij zoeken steeds weer nieuwe producten en onze voorraad wisselt vaak. 

In de webshop van GiftsGoodies vind je leuke cadeautjes voor zwangerschap, babycadeautjes en geboortecadeaus. Ook kun je bij ons je kraamcadeau samenstellen en kleine baby gifts kopen om een blije doos compleet te maken.


Wij hebben een ruime keus in woonaccessoires zoals Scentchips en wax melts met bijbehorende scentchipsburners en potten. Maar ook lekkere geuren, vrolijke sokken en cadeaus voor valentijn, verloving, trouwen en een huwelijk.

En voor In Memoriam, herinnerdingen, gedenk artikelen bij overlijden, begrafenis, crematie of voor bij het graf kunt u ook bij ons terecht. Zo hebben wij glazen in memoriam waxineharten met tekst en urn en ruimte voor een persoonlijke foto en waxinelichtje. Maar ook houten herinnerharten met een as buisje en een prachtige afscheidstekst. Of halskettingen met een as hanger.
 
Om ons assortiment compleet te maken heeft GiftsGoodies ook een ruime keus in (baby) fotolijsten en (baby) fotoalbums. Om het helemaal af te maken kunnen wij foto's in eigen huis afdrukken en meeleveren met je bestelling!

Dus neem snel een kijkje in onze webshop voor unieke gifts en goodies. En scoor dat leuke cadeautje voor de jarige, dierbaren die gaan trouwen of iemand die in verwachting is of net is bevallen.