NIEUW

Paw Patrol houten geluidenpuzzel

Artikel 1 van 14
€ 14,95 (inclusief btw)

Houten Paw Patrol puzzel met geluid

Deze houten geluidenpuzzel van Paw Patrol bestaat uit 5 verschillende pups. De PAW Patrol dikke houten puzzel met geluid biedt een leuke, boeiende manier voor kinderen om vormen te leren en geluiden te herkennen. De personages Chase, Marshall, Rubble, Everest en Skye, die ze uit de serie kennen, horen ze keer op keer terug. 

De sensoren reageren wanneer het puzzelstukje wordt teruggeplaatst. Puzzel bevat door licht geactiveerde sensoren, gebruik de geluidenpuzzel van Paw Patrol bij fel licht voor de beste resultaten. Zorg ervoor dat de schakelaar op AAN staat om de geluidsfunctie in te schakelen. Sensoren kunnen per ongeluk worden geactiveerd door direct zonlicht, dus schakel ze altijd uit als er niet mee wordt gespeeld. 

Je kindje kan met de vormen spelen, maar er ook mee puzzelen, zo wordt de oog-hand coördinatie van je kindje enorm gestimuleerd, de fijne motoriek verbeterd en de nieuwsgierigheid gestimuleerd door middel van zintuiglijk spel. Dankzij de houten pinnen kunnen kinderen de puzzelstukjes gemakkelijk hanteren en op de juiste plek leggen.

Formaat ongeveer 30x21x2cm
Geschikt vanaf 3 jaar
Vereist 2 x AAA-batterijen (niet inbegrepen)
Je kunt de houten voel puzzel afnemen met een droge doek.

 

Let op, blijf wel in de buurt van je kindje als je het laat spelen met houten speelgoed. Het kan hard op het hoofdje aankomen als je kindje een ongecontroleerde beweging maakt.

Little Dutch (houten) speelgoed is tijdloos, van goede kwaliteit en voorzien van stijlvolle kleuren, dessins en illustraties. Alle producten voldoen aan de Europese richtlijnen, zijn geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis en zijn kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd.

Gratis bezorging

- Nederland vanaf €30

- België vanaf €40

- Duitsland vanaf €40

© 2020 - 2024 www.giftsgoodies.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel