Top

Kerst trui VIB (Very Important Baby) - Mijn eerste foute kersttrui

  • Kerst trui VIB (Very Important Baby) - Mijn eerste foute kersttrui
5,95

Mijn eerste foute baby kerst trui met rendier en kerstboom

Jouw baby's eerste kerst wordt nu nog leuker met een prachtige kersttrui van Very Important Baby. Deze VIB trui is baby's eerst fouter kerst trui, lekker warm en schattig tegelijk. De kersttruien hebben een luxe borduring van rendieren en kerstbomen. Leuk als cadeautje of voor in een kraammand.

Formaat: 3-6 maanden.
De baby kerst truien zijn gemaakt van 100% katoen.

De baby KERST collectie van VIB bestaat uit slabbers, slofjes, een kerstmuts en een echte eerste foute kersttrui. De baby kerst producten hebben verschillende designs en kleuren. Combineer deze baby kerstrui met een VIB kerst slab of VIB kerst sokjes voor de leukste foto’s van je kleine Very Important Baby. 

 

De collectie van VIB bestaat uit verschillende soorten knuffels, rammelaars en speenkoordjes die leuk bij elkaar passen en te combineren zijn met de rest van de textielcollectie. De productieprocessen staan onder streng toezicht en zijn CE-gekeurd. VIB gebruikt alleen de meest hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden & milieu hanteren de fabrieken altijd de beste maatstaven en zijn gecertificeerd. De stoffen zijn onder andere Oeko-Tex gecertificeerd.

 De verwachte levertijd is: 1-3 dagenVoorraad: 5
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code