Top

Baby kleding, verzorging en beddengoed

Baby textiel met prachtige teksten en motieven

De stoere, vrolijke en lieve bandana's en slabbetjes zijn handig bij knoeien, spugen en doorkomende tandjes. De verschillende lieve kleine babysokjes met verschillende opdrukken voor papa's, mama's, opa's en oma's hebben de perfecte new born maat en zijn ook erg leuk om als cadeautje te geven bij het kenbaar maken van het geslacht van de baby. Verder vind je bij ons een ruime keuze in badcapes, badjassen en poncho's, ideaal om te gebruiken bij de verzorging van je baby. Ze zijn erg geschikt bij het badderen en douchen, maar worden ook veel gebruikt in het zwembad! 

Naast de new born maten hebben we ook prematuur pakjes en producten als box pantoffeltjes voor baby's van zes maanden en ouder. De ruime keuze in babykleding is goed te combineren met de baby speeltjes en knuffels die ook geschikt zijn vanaf de geboorte.

Naast baby kleertjes en slaapzakken hebben we ook baby verzorgingsproducten voor het slapen, zoals wiegdekens, hoeslakens voor wieg en ledikant, dekbedovertrekken of bedomranders. Maar ook commodemandjes, kruikenzakken, zensy babywarmer covers, verschoningsmatjes en lampenkappen vind je bij ons, allemaal verzorgingsproducten die goed te gebruiken zijn in de babykamer!