Top

Baby mijlpaal fotodeken - Tipi tent met vos

  • Baby mijlpaal fotodeken - Tipi tent met vos
  • Baby mijlpaal fotodeken - Tipi tent met vos
  • Baby mijlpaal fotodeken - Tipi tent met vos
  • Baby mijlpaal fotodeken - Tipi tent met vos
14,95

Milestone photography blanket - Tipi tent met vos


Leg alle mijlpalen van je kleine baby vast met deze mooie mijlpaal fotokleden. Je baby groeit en verandert erg snel, des te leuker om hem of haar elke nieuwe dag, maand of jaar even op deze milestone blanket te leggen en een foto te maken.

De mijlpaal fotodoeken worden geleverd met bijpassende kartonnen frames zodat je eenvoudig op de deken kan aanduiden hoe oud je kindje is. Deze baby mijlpaal fotodeken heeft vrolijke kleuren en tekeningen van tipitenten, pijlen, vossen en cactussen.

De baby mijlpaal fotodekens zijn erg leuk om te geven als baby cadeautje, tijdens een babyshower of in een kraammand, dus kijk snel in ons assortiment!

Formaat: ongeveer 100 x 100 cm.
Materiaal: polyester.
Let op, de kartonnen frames kunnen afwijken van de foto's.

Het fotodoek met tipitent en vos is in bestelling en kan over een aantal weken weer geleverd worden. Je kunt je order al wel vast bij ons plaatsen!

De baby milestone photoblankets bestaan uit verschillende tekeningen en plaatjes, de doeken hebben verschillende maten en zijn gemaakt van polyester waardoor de doeken goed schoon te houden zijn en de kleuren erg helder zijn. Bekijk ook onze andere baby mijlpaal fotodoeken!


De verwachte levertijd is: 4-6 wekenVoorraad: 3
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code