Top

Newborn mutsje VIB (Very Important Baby) - Friese tekst (beppe)

  • Newborn mutsje VIB (Very Important Baby) - Friese tekst (beppe)
5,95

Frysk poppe mûtske


Baby’s verliezen een groot gedeelte van de warmte via het hoofdje. Daarom is het voor baby’s juist belangrijk om goed op temperatuur te blijven. Very Important Baby mutsjes helpen daarbij. De katoenen newborn mutsjes hebben een goede pasvorm voor de pasgeborenen en zijn dankzij het gebruik van lycra een beetje elastisch waardoor ze goed blijven zitten. De perfecte babygift voor een babyshower of kraambezoek.

De collectie baby mutsjes bestaat uit diverse verschillende kleuren en leuke designs en teksten. Ook zijn er verschillende producten met Friese teksten, zoals dit mutsje "Beppe wie hjir". Maak hieronder je keuze, per keuze wordt de voorraad weergegeven.


Formaat: 0 tot 3 maanden
De baby mutsjes zijn gemaakt van katoen en lycra.

De collectie van VIB bestaat uit verschillende soorten knuffels, rammelaars en speenkoordjes die leuk bij elkaar passen en te combineren zijn met de rest van de textielcollectie. De productieprocessen staan onder streng toezicht en zijn CE-gekeurd. VIB gebruikt alleen de meest hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden & milieu hanteren de fabrieken altijd de beste maatstaven en zijn gecertificeerd. De stoffen zijn onder andere Oeko-Tex gecertificeerd.

 Product / keuze is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code