Top

Muziekknuffel Teddykompaniet - Diinglisar safari wilde dieren

  • Muziekknuffel Teddykompaniet - Diinglisar safari wilde dieren
23,95

Muziekknuffel Diinglisar in wilde dieren


Deze muziekknuffels uit de serie Diinglisar van Teddykompaniet zijn lekker zacht, gemaakt van zacht en stevig velours. Ideaal speeltje voor je baby of kindje en leuk als zwangerschapscadeau of in een kraammand.

De muziekknuffels van Diinglisar uit de wilde dieren serie zijn verkrijgbaar in verschillende dieren, zoals een giraffe, een tijger en een olifant die bij een safari thema passen.  Maak hieronder je keuze, per keuze wordt de voorraad weergegeven.

Formaat: ongeveer 25 cm.

Teddykompaniet is een Zweeds familiebedrijf met een ruim assortiment aan zacht speelgoed en babyproducten in diverse maten. De pluche beestjes en knuffels zijn verantwoord geproduceerd. Zo komt aan de productie geen kinderarbeid te pas en bevatten de producten geen giftige kleurstoffen. Het speelgoed is van brandwerend materiaal. Onderdelen en naden zijn getest op trekken en bijten en kidsproof, dus zeer veilig. Dit prachtig gemaakte superzachte speelgoed is een ideaal cadeau voor baby’s en jonge kinderen.Product / keuze is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code