Top

Rompertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (pake en beppe)

  • Rompertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (pake en beppe)
  • Rompertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (pake en beppe)
8,95

Frysk poppe romperke


Very Important Baby overslag rompertjes staan bekend om de fijne pasvorm. De overslag met herkenbare VIB knoop maakt het zeer gemakkelijk het kindje aan te kleden. 

Very Important Baby maakt uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Mooi afgewerkte borduringen, zacht katoen en de goede pasvorm maken de rompertjes zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk, ook voor alle papa’s! De perfecte babygift voor een babyshower of kraambezoek. De zachte velours badstof voorkomt irritatie op de huid en geeft een mooie uitstraling. Leuk als cadeautje of voor in een kraammand.


Formaat: 56 (0 tot 3 maanden).
De baby rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen.

De collectie van VIB bestaat uit verschillende soorten knuffels, rammelaars en speenkoordjes die leuk bij elkaar passen en te combineren zijn met de rest van de textielcollectie. De productieprocessen staan onder streng toezicht en zijn CE-gekeurd. VIB gebruikt alleen de meest hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden & milieu hanteren de fabrieken altijd de beste maatstaven en zijn gecertificeerd. De stoffen zijn onder andere Oeko-Tex gecertificeerd.

 Product / keuze is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code