Top

Rompertje VIB (Very Important Baby) - verschillende teksten (papa en mama)

  • Rompertje VIB (Very Important Baby) - verschillende teksten (papa en mama)
  • Rompertje VIB (Very Important Baby) - verschillende teksten (papa en mama)
  • Rompertje VIB (Very Important Baby) - verschillende teksten (papa en mama)
8,95

VIB Baby rompertje speciaal voor papa of mama

Very Important Baby overslag rompertjes staan bekend om de fijne pasvorm. De overslag met herkenbare VIB knoop maakt het zeer gemakkelijk het kindje aan te kleden.

Very Important Baby maakt uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Mooi afgewerkte borduringen, zacht katoen en de goede pasvorm maken onze rompertjes zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk, ook voor alle papa’s! De perfecte babygift voor een babyshower of kraambezoek.

De collectie witte baby rompertjes bestaat uit diverse verschillende designs en teksten speciaal voor papa en mama, maak hieronder je keuze. Per keuze wordt de voorraad weergegeven.


Formaat: 56 (0 tot 3 maanden).
De baby rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen.

De collectie van VIB bestaat uit verschillende soorten knuffels, rammelaars en speenkoordjes die leuk bij elkaar passen en te combineren zijn met de rest van de textielcollectie. De productieprocessen staan onder streng toezicht en zijn CE-gekeurd. VIB gebruikt alleen de meest hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden & milieu hanteren de fabrieken altijd de beste maatstaven en zijn gecertificeerd. De stoffen zijn onder andere Oeko-Tex gecertificeerd.

 De verwachte levertijd is: 1-3 dagenVoorraad: 2
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code