Top

Slabbertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (jonkje en heit)

  • Slabbertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (jonkje en heit)
  • Slabbertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (jonkje en heit)
  • Slabbertje VIB (Very Important Baby) - Friese teksten (jonkje en heit)
5,95

Frysk poppe slabke foar in jonkje en foar heit

Met deze collectie Friese baby slabbertjes kun je op een speciale manier het geslacht van je kleintje aankondigen. Fantastisch om je kleine Friese jongetje een slabber met de Friese vlag te laten dragen of de grappige tekst voor heit!

De Very Important Baby slabbertjes zijn functioneel en schattig tegelijk. De slabbetjes hebben een handige klittenband sluiting en een mooi afgewerkte borduring. Ze zijn makkelijk te verstellen voor de ideale maat. De zachte velours badstof voorkomt irritatie op de huid en geeft een mooie uitstraling. Leuk als cadeautje of voor in een kraammand.

Leuk als Frysk babykado voor als je een jongetje verwacht! Maak hieronder je keuze uit de verschillende slabbers en teksten, per keuze wordt de voorraad weergegeven.


De baby slabbers zijn gemaakt van 100% katoen.

De collectie van VIB bestaat uit verschillende soorten knuffels, rammelaars en speenkoordjes die leuk bij elkaar passen en te combineren zijn met de rest van de textielcollectie. De productieprocessen staan onder streng toezicht en zijn CE-gekeurd. VIB gebruikt alleen de meest hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden & milieu hanteren de fabrieken altijd de beste maatstaven en zijn gecertificeerd. De stoffen zijn onder andere Oeko-Tex gecertificeerd.

 De verwachte levertijd is: 1-3 dagenVoorraad: 7
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code