Bestelinformatie Gifts Goodies

Als je een product zoekt die niet in onze webwinkel voorkomt, laat het ons dan weten via het contactformulier. Je krijgt van ons te horen of het leverbaar is, wat de kosten zijn en wat de levertijd is.

 

Levertijden en voorraden

Gifts Goodies streeft ernaar de bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling te leveren. Uiterlijk zal het product binnen 30 werkdagen na bestelling worden geleverd.
Wij streven ernaar om de bestelling in één keer te verzenden. Bij sommige van onze producten staat onze voorraad genoemd. Let op dat dit een momentopname is en kan afwijken. Is het niet mogelijk om de bestelling volledig te leveren (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, dan ontvang je zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 werkdagen na plaatsing van de bestelling bericht en heb je in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren. Als je zeker wilt zijn van het aantal, dan kun je ons altijd eerst een bericht sturen.


 

Afwijkende levertermijn

Wanneer je een order hebt geplaatst en de levertermijn wijkt af van de in de webwinkel vermelde levertermijn, dan neemt Gifts Goodies contact met je op. Indien de afwijkende levertermijn problemen voor je oplevert kun je de bestelling annuleren. Het eventueel betaalde bedrag zal dan uiterlijk binnen 14 kalenderdagen door Gifts Goodies worden teruggestort.

 

Verzoek voor bepaalde leverdag

Soms krijgen wij een verzoek binnen om een bepaalde leverdag te hanteren (denk aan Valentijnsdag, moederdag, vaderdag of een verjaardag). We proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen. Omdat wij afhankelijk zijn van de postbezorging kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor het wel of niet afleveren van jouw bestelling op de gewenste leverdag. Houdt hier dus rekening mee tijdens het plaatsen van je order!

 

Prijzen

Alle prijzen bij de producten van Gifts Goodies zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Zie hieronder voor de verzendkosten. Alle prijzen in de webshop zijn per stuk, tenzij anders vermeld in de productomschrijving.

 

Betalen met iDEAL, Bancontact of SOFORT Banking

Bij Gifts Goodies kun je online afrekenen met behulp van verschillende betaalmethodes, rekening houdend met het land van de bank waarmee je betaalt. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct, zonder aanmelden gebruik maken van iDEAL. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. iDeal is de bekendste betaalmethode van Nederland. Met Bancontact kun je ook eenvoudig, vertrouwd en veilig online afrekenen. Bancontact is de grootste betaalmethode in België. SOFORT Banking is van origine een Duitse betaalmethode en met behulp van een universele betaalpagina van SOFORT kunnen veel Europese betalingen geaccepteerd worden.

 

Verzendkosten, inclusief administratiekosten

De definitieve verzendkosten inclusief administratiekosten worden, voordat je de bestelling plaatst, aan je getoond. De producten in de webshop kunnen verschillende verzendkosten hebben, afhankelijk van het formaat en het gewicht. Er wordt gerekend met de grootste verzendkosten tot aan het bestellingsbedrag voor gratis verzending.

Voor Nederland is het bestellingsbedrag voor gratis verzending 
€ 30,00, voor België is dit € 35,00 en voor Duitsland € 40,00.
 
Wij hanteren tarieven van 
PostNL en verzenden met track en trace code, tenzij anders met jou overeengekomen. De verzendkosten met track en trace code zijn als volgt:                                
 

Land

Bedrag bestelling

Verzendkosten

Nederland

€0,00 tot €30,00 

€6,95


Nederland

vanaf €30,00

gratis


België

€0,00 tot  €35,00

€10,95


België

vanaf €35,00

gratis


Duitsland


€0,00 tot  €40,00


€11,95


Duitsland


vanaf €40,00


gratis

PostNL streeft ernaar om een pakketje binnen 1 dag te bezorgen. Houd er rekening mee dat het voorkomt dat PostNL dit niet 100% garandeert en wij dit dus ook niet kunnen.

 

Recyclen van verpakkingsmateriaal

Omdat versturen van pakketjes zorgvuldig moet gebeuren (je wil natuurlijk niet dat het product beschadigd raakt) gebruiken wij verpakkingsmateriaal.
Bestel jij vaker online, dan is de kans groot dat jouw prullenbak voor een groot deel gevuld is met verpakkingsmateriaal. Ook bij ons is dit namelijk het geval. Als wij producten binnen krijgen van onze leveranciers, worden deze vaak geleverd met enorm veel verpakkingsmateriaal. Daarom hebben wij van Gifts Goodies besloten om verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Het gaat dan om bijvoorbeeld bubbeltjesplastic, opvulkarton en dozen. Het kan dus zijn dat je een gebruikte doos om je bestelde product ontvangt (het product wat in die gebruikte doos zit is natuurlijk wel nieuw). Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter milieu!

Gratis bezorging

- Nederland vanaf €30

- België vanaf €40

- Duitsland vanaf €40

© 2020 - 2024 www.giftsgoodies.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel