In Memoriam producten - Herinnering aan een overleden dierbare 

Met de prachtige In Memoriam producten kunt u een mooie gedenkplek maken ter herinnering aan een overleden dierbare. Gifts Goodies heeft prachtige In Memoriam producten waarmee het gemis van een dierbare mooi verwoord wordt door een bijzondere tekst of gedicht.

Een glazen waxinehart met ruimte voor een foto of een houten hart met een buisje waarin as bewaard kan worden zijn beide bedrukt met een mooie tekst of gedicht en erg goed te gebruiken voor een speciale gedenkplek.

Zeer geschikt voor zowel binnen als buiten is de unieke In Memoriam gedichtentegel serie die bestaat uit tegeltjes gemaakt van acryl met daarop een bijzondere tekst of gedicht en een voet met steenmotief gemaakt van polystone waarop het tegeltje gemonteerd kan worden. De In Memoriam tegeltjes bestaan uit 24 verschillende teksten.

Wilt u as dichtbij u dragen door middel van een assieraad? Hiervoor hebben wij bijzondere kettinkjes met ashangers. Deze verfijnde asketting is gemaakt van gepolijst staal en nickelvrij. De ketting met ashanger wordt geleverd in een geschenkdoosje.

Gratis bezorging

- Gratis afhalen in onze winkel

- Nederland vanaf €30

- België vanaf €35

- Duitsland vanaf €40

© 2020 - 2021 www.giftsgoodies.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel