Verzend- en retourbeleid GiftsGoodies

Heb je een verkeerd product besteld of voldoet het product niet aan je verwachtingen? Dit kan natuurlijk gebeuren en daarom hebben wij hieronder de voorwaarden voor annuleren, retourneren of ruilen voor je beschreven.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Bestelprocedure

Alle informatie omtrent bestellen in onze webshop giftsgoodies.nl vind je in het tabblad bestellen op de website.


Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten.

Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket naar ons terug te sturen.
Indien Gifts Goodies reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending (zie hiervoor artikel 8 van onze algemene voorwaarden) terugstorten. Heb je verzendkosten betaald bij het plaatsen van de order, dan krijg je die ook teruggestort. Verzendkosten die je maakt om het pakket naar ons terug te sturen, zijn voor je eigen rekening, deze vergoedt Gifts Goodies niet.

Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten (zoals bijvoorbeeld afgedrukte foto's) kunnen niet geannuleerd worden. 


Retourneren of ruilen

Retourneren algemeen
Je hebt een bedenktermijn van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren of ruilen, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 8 van onze algemene voorwaarden.
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten (zoals bijvoorbeeld afgedrukte foto's) kunnen niet geretourneerd worden.

Gehele bestelling retourneren: 
Wil je de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Gifts Goodies zal de gehele aankoopsom terugstorten. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. Wij zullen de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending (zie hiervoor artikel 8 van onze algemene voorwaarden) terugstorten. Heb je verzendkosten betaald bij het plaatsen van de order, dan krijg je die ook teruggestort.
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten (zoals bijvoorbeeld afgedrukte foto's) kunnen niet geretourneerd worden.

Deel van een bestelling retourneren:
Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor jouw rekening. Bij retournering van een deel van de bestelling zal de aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling worden teruggestort. Verzendkosten die je hebt betaald bij het plaatsen van de order worden in geval van gedeeltelijke annulering niet terugbetaald. Wij zullen de aankoopsom van het geretourneerde deel, na goede ontvangst van de retourzending (zie hiervoor artikel 8 van onze algemene voorwaarden) terugstorten. 
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten (zoals bijvoorbeeld afgedrukte foto's) kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen:
Bij ruilen kun je aan ons kenbaar maken welk ander product je graag zou ontvangen. Je stuurt het reeds ontvangen product naar ons retour en plaatst een nieuwe bestelling in de webshop voor het nieuwe product.

De verzendkosten voor het terugsturen van het reeds ontvangen product en de verzendkosten voor het nieuwe product zijn voor jouw rekening. 

Wij betalen het aankoopbedrag van het reeds ontvangen product dat je retourneert aan jou terug, zodra we dit onbeschadigd en in origindle verpakking retour hebben ontvangen.

Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten (zoals bijvoorbeeld afgedrukte foto's) kunnen niet geruild worden.

Kosten voor retourneren of ruilen:
De kosten voor het terugsturen en de kosten voor het verzenden van het nieuwe product zijn zowel bij ruilen als retourneren voor jouw rekening.

Terugbetaling:
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij een IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 

Let wel: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Gifts Goodies hebt gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Vooruit betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 kalenderdagen terugbetaald.


Retouradres

GiftsGoodies
t.a.v. T. Bosch
Tjallingaweg 7
8934 CA Leeuwarden

Gratis bezorging

- Nederland vanaf €30

- België vanaf €40

- Duitsland vanaf €40

© 2020 - 2024 www.giftsgoodies.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel