Top

Fotolijsten en fotoalbums

Fotolijsten

Ben je op zoek naar een originele fotolijst met of zonder tekst? De fotolijsten in ons assortiment zijn échte eyecatchers en een uniek cadeau om te geven of om zelf te houden. En met onze afdrukservice kun je een fotolijst compleet met foto online bestellen en af laten leveren!

Fotolijsten met een wens, tekst of gedicht
Schitterende fotolijsten met een wens, tekst of leuk gedicht erop. Wil je iemand huldigen of een hart onder de riem steken? Kijk dan snel tussen deze fotolijsten met verschillende teksten.
De MDF fotolijsten hebben een afmeting van 20 x 36 cm en het formaat van de foto is 8 x 8 cm.
De glazen fotolijsten van de collectie Just for You bevatten stuk voor stuk een mooi gedicht. De afmeting van de glazen fotolijst is 21 x 26 cm en het formaat van de foto is 10 x 15 cm. Er zijn maar liefst 16 verschillende fotolijsten in deze rijk gedecoreerde én verfrissende collectie. De glazen fotolijst met tekst van Just for You is verpakt in een breukvrije geschenkdoos.

Fotolijsten met swarovski strass steentjes
De swarovski strass fotolijsten zijn helemaal gemaakt van glas en deze schitterende design fotolijsten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De collectie swarovski strass fotolijsten bestaat uit verschillende formaten, vormen en motieven opgevuld met glitter en strass steentjes.

Henzo fotolijsten
Henzo staat voor 60 jaar kwaliteit. Fotolijsten in verschillende formaten, verschillende kleuren en verschillende vormen. De houten fotolijsten van Henzo zijn mooi afgewerkt met lakken in alle kleuren die je kan bedenken!

Ronde en ovalen fotolijsten?
Op zoek naar een ronde of ovalen fotolijst? Bekijk dan ons assortiment dat loopt van strak en modern tot chique en barok uitstraling. Ook kleine ronde pasfotolijstjes doen het altijd goed!

Verzilverde fotolijsten
De verzilverde fotolijsten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De fotolijsten zijn Silver Plated en gelakt waardoor ze onderhoudsvrij zijn. De collectie verzilverde fotolijsten bestaat uit drie verschillende randen, een versierde rand, een geribbelde rand en een gladde rand. Je hebt keus uit enkele fotolijsten, maar ook uit 2-luiken en 3-luiken. Eenvoudig en stijlvol voor bijvoorbeeld familieportretten.

Foto afdrukken voor in de fotolijst

Omdat wij onze eigen fotoafdruk apparatuur hebben, kunnen wij ook foto's in het juiste formaat meeleveren. Bekijk snel de verschillende fotolijsten en lees in de omschrijving meer over het afdrukken van foto's. Snel en gemakkelijk een fotolijst met foto kant-en-klaar online bestellen kan bij GiftsGoodies!