Top

Onze klantenservice


Welkom bij de klantenservice van Gifts Goodies

Heb je een verkeerd product besteld of voldoet het product niet aan je verwachtingen? Dit kan natuurlijk gebeuren en daarom hebben wij hieronder de voorwaarden voor annuleren, retourneren of ruilen voor je beschreven.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Bestelprocedure

Alle informatie omtrent bestellen in onze webshop Gifts Goodies vind je in het tabblad bestellen op de website.


Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten.
Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket naar ons terug te sturen.
Indien Gifts Goodies reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending (zie hiervoor artikel 8 van onze algemene voorwaarden) terugstorten. Heeft u verzendkosten betaald bij het plaatsen van de order, dan krijgt u die ook teruggestort. Verzendkosten die u maakt om het pakket naar ons terug te sturen, zijn voor uw eigen rekening, deze vergoedt Gifts Goodies niet.
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten kunnen niet geannuleerd worden. 


Retourneren of ruilen

Retourneren algemeen:
Je hebt een bedenktermijn van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren of ruilen, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 8 van onze algemene voorwaarden.
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.


Gehele bestelling retourneren:
 
Wil je de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Gifts Goodies zal de gehele aankoopsom terugstorten. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. Wij zullen de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending (zie hiervoor artikel 8 van onze algemene voorwaarden) terugstorten. Heeft u verzendkosten betaald bij het plaatsen van de order, dan krijgt u die ook teruggestort.
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Deel van een bestelling retourneren:
Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor jouw rekening. Bij retournering van een deel van de bestelling zal de aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling worden teruggestort. Verzendkosten die u heeft betaald bij het plaatsen van de order worden in geval van gedeeltelijke annulering niet terugbetaald. Wij zullen de aankoopsom van het geretourneerde deel, na goede ontvangst van de retourzending (zie hiervoor artikel 8 van onze algemene voorwaarden) terugstorten. 
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen:

Bij ruilen kun je aan ons kenbaar maken welk ander product je graag zou ontvangen. De verzendkosten voor het terugsturen van het reeds ontvangen product en de verzendkosten voor het nieuwe product zijn voor jou rekening. Is het nieuwe product duurder dan het reeds ontvangen product, dan wordt dit verschil aan jou doorberekend. Is het nieuwe product goedkoper dan het reeds ontvangen product, dan wordt dit verschil aan jou terugbetaald.
Let wel: Speciaal voor jou geassembleerde of bestelde producten kunnen alleen in uitzonderingsgevallen en in overleg met Gifts Goodies geruild worden. Dit wordt per aanvraag bekeken. Neem hiervoor contact met ons op.
  

Kosten voor retourneren of ruilen:

De kosten voor het terugsturen en de kosten voor het verzenden van het nieuwe product zijn zowel bij ruilen als retourneren voor jouw rekening.


Herroepingsformulier:
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Gifts Goodies kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail (giftsengoodies@gmail.com) of per post. Je dient hierbij in ieder geval je volledige naam en het ordernummer te vermelden. Ook dien je onderstaand formulier te downloaden en in te vullen. Voeg dit ingevulde en ondertekende formulier bij de retour zending.
Herroepingsformulier voor het retourneren van producten.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens een IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Gifts Goodies hebt gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 kalenderdagen terugbetaald.


Retouradres

GiftsGoodies
t.a.v. A. Bosch-Pool
Conradi-Veenlandstraat 12
9104 BN Damwâld