Top

Knuffeldoekje VIB (Very Important Baby) - muis (verschillende kleuren)

  • Knuffeldoekje VIB (Very Important Baby) - muis (verschillende kleuren)
  • Knuffeldoekje VIB (Very Important Baby) - muis (verschillende kleuren)
  • Knuffeldoekje VIB (Very Important Baby) - muis (verschillende kleuren)
11,95

VIB Knuffeldoekje muis

Dit knuffeldoekje van het muisje van Very Important Baby is lekker zacht, gemaakt van 100% polyester. Ideaal tutdoekje voor je baby, kindje en handig om kleine boertjes op te vangen! Op het knuffeldoekje zit een labeltje waarop je de naam van je kindje kan schrijven, voor het geval je kindje de het knuffeldoekje kwijt raakt. Leuk als zwangerschapscadeau of in een kraammand.

Formaat: ongeveer 33 cm.
De knuffeldoekjes zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Maak hieronder je keuze, per keuze wordt de voorraad weergegeven.


De collectie van VIB bestaat uit verschillende soorten knuffels, rammelaars en speenkoordjes die leuk bij elkaar passen en te combineren zijn met de rest van de textielcollectie.

Aan de knuffels van VIB zitten geen losse deeltjes zoals knoopjes of ogen en ze zijn CE-gekeurd. De productieprocessen staan onder streng toezicht. VIB gebruikt alleen de meest hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden & milieu hanteren de fabrieken altijd de beste maatstaven en zijn gecertificeerd. De stoffen zijn onder andere Oeko-Tex gecertificeerd.Product / keuze is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code