Top

Naambordje kinderkamer - blank houten frame

  • Naambordje kinderkamer - blank houten frame
  • Naambordje kinderkamer - blank houten frame
  • Naambordje kinderkamer - blank houten frame
14,95

Houten naambordje voor de kinderkamer


Wie slaapt hier op deze kamer? Met dit leuke houten naambordje, die je zelf kunt samenstellen, geef je de kinderkamer een persoonlijk touch. Op de deur of boven het bed, bij een eigen slaapkamer hoort een persoonlijk naambordje!

Hoe werkt het?
Op de foto's zie je een geel houten frame, hier moeten de kartonnen kaartjes met letters in geplaatst worden. Het gele frame heeft drie formaten, namelijk ruimte voor 5, 7 of 9 kartonnen kaartjes.
Elk kartonnen kaartje bevat een letter. Ook zijn er kartonnen kaartjes zonder letters. Als de naam van je kindje korter is dan het aantal letters wat in een frame past, dan sturen wij kaartjes zonder letter mee om het frame mee op te vullen. Je krijgt de kartonnen kaartjes in een zakje geleverd, zodat je het naambordje thuis zelf kunt samenstellen.

Hoe moet je bestellen?
Kies hieronder het formaat van het frame van het naambordje. Dit bepaal je door het aantal letters in de naam van je kindje te tellen. Kies altijd een frame dat groter of gelijk is aan het aantal letters in de naam van je kindje en voeg het product toe aan je winkelwagen.
Let op: Bij het afronden van je bestelling kun je een opmerking bij je bestelling plaatsen. Schrijf hier de naam van je kindje in de opmerking, zodat wij de juiste letters kunnen leveren.

Voorbeeld 
- Eva bestaat uit 3 letters, je kiest dan een frame die geschikt is
voor 5 letters en schrijft de naam Eva in de opmerking bij het afronden van je bestelling.
- Ingrid bestaat uit 6 letters, kies dan geen frame van 5 letters, want dat past niet. Nu zou je een frame van 7 letters moeten kiezen. Schrijf bij het afronden van de bestelling, de naam van je kindje in de opmerking.


Product / keuze is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code