Top

Schommeldier én trekdier met geluid Teddykompaniet - blauwe muis

 • Schommeldier op wieltjes  teddykompaniet diinglisar  blauw muis rocker w sound  geluid door in oor te knijpen  60x48cm  e135  giftsgoodies nl
 • Teddykompaniet schommeldier trekdier op wieltjes met muziek  muis kat konijn koe  giftsgoodies nl
 • Schommeldier op wieltjes teddykompaniet diinglisar  giftsgoodies nl2
 • Schommeldier op wieltjes teddykompaniet diinglisar  giftsgoodies nl
149,00

Muis waarop je kindje kan hobbelen én mee rond kan rijden 


Dit schommeldier is geweldig speelgoed voor jouw kleintje. De schommelmuis van Teddykompaniet uit de Diinglisar serie is uitgevoerd in een heerlijk zachte pluche vacht en maakt geluid als je de muis in het oor knijpt! Op deze blauwe muis kan je kindje hobbelen en schommelen, maar je kindje kan de muis ook rondtrekken door de kamer door de wieltjes die eraan zitten.

Formaat: ongeveer 60 x 48 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.
Maximaal gewicht 30 kg.
Muziekje "Old McDonald had a farm".

Teddykompaniet is een Zweeds familiebedrijf met een ruim assortiment aan zacht speelgoed en babyproducten in diverse maten. De pluche beestjes en knuffels zijn verantwoord geproduceerd. Zo komt aan de productie geen kinderarbeid te pas en bevatten de producten geen giftige kleurstoffen. Het speelgoed is van brandwerend materiaal. Onderdelen en naden zijn getest op trekken en bijten en kidsproof, dus zeer veilig. Dit prachtig gemaakte superzachte speelgoed is een ideaal cadeau voor baby’s en jonge kinderen.Voorraad:

De blauwe schommelmuis hebben wij niet op voorraad, maar kunnen wij wel bestellen met een levertijd van ongeveer 1-3 weken.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over