Top

Welkom bij Gifts Goodies

Een cadeautje kopen vanuit je luie stoel? Gifts Goodies helpt je hierbij!

Bij Gifts Goodies vind je unieke kadootjes en leuke goodies voor elke gelegenheid. Wij zoeken steeds weer nieuwe producten en onze voorraad wisselt vaak. Bij Gifts Goodies winkel je makkelijk en snel online voor cadeautjes voor zwangerschap, babycadeautjes, geboortecadeaus, wonenaccessoires en herinnerdingen zoals In Memoriam waxineharten, as kettings of een steen met gedicht of tekst voor bij het graf. Ook hebben wij een breed assortiment fotolijsten en fotoalbums en kunnen wij foto's in huis afdrukken en meeleveren met je bestelling!

Gifts Goodies verkoopt merken zoals Scentchips, Tiamo, Lilliputiens, nijntje, Woezel & Pip, Clayre & Eef, Henzo, Babette, Sparkling Paper, Very Important Baby (VIB) en Teddykompaniet. 

TIP: Like  onze Facebookpagina. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze acties en nieuwe gifts en goodies. Ook zijn wij te vinden op Instagram!


Very Important Baby heeft onze vrolijke kerstbeer gedeeld


In de kerstperiode hebben wij in onze winkel en webshop natuurlijk ook allemaal weer leuke gifts en goodies passend bij deze tijd.

Voor de allerkleinsten onder ons hebben we een uitgebreid assortiment met schattige kerstsokjes, kerstslabbers en kerstmutsen. Speciaal om jouw kleintje een bijzondere eerste kerst te laten beleven!

Om de baby kerstproducten mooi te showen en ook enorm leuk als compleet kerstcadeau onder de boom hebben we de VIB knuffelbeer aangekleed met de verschillende kerstproducten speciaal voor baby's eerste jaar. Dit vond Very Important Baby zo leuk dat ze onze foto's hebben gedeeld op hun eigen social media :-) zie hiernaast het resultaat.

update december 2018.
Soms moet je een beetje vindingrijk zijn..

Afgelopen week kregen we een order binnen met een vraag over welk muziekje de muziekknuffel bevatte. Helaas stond dit niet op de knuffel aangegeven, dus hebben we een fragment naar de klant gestuurd. Soms moet je een beetje vindingrijk zijn  De klant was blij en erg tevreden, wij natuurlijk ook!
giftsgoodies.nl blog bedankje compliment vraag contact
update september 2018.Gifts Goodies staat in het tijdschrift Heit & Mem!

Het tijdschrift Heit & Mem heeft een product van ons uitgekozen om te laten zien in de rubriek Swier en Swiet. Een prachtige fotolijst voor het eerste jaar van jouw kindje met ruimte voor 12 foto's en mooi versierd met bosdieren. En deze fotolijst voor baby's eerste jaar is ook verkrijgbaar met uiltjes! update januari 2018.
Wist je dat wij producten compleet met foto af kunnen leveren? 

Omdat wij (Fotografie Wybe Bosch en Gifts Goodies) onze eigen
foto afdruk apparatuur in huis hebben kunnen wij foto's meeleveren bij je bestelling! 

Bestel je dus bijvoorbeeld een in memoriam gedenk hart, dan kun je die persoonlijk maken door ons een foto te mailen. Wij drukken de foto dan op het juiste formaat af en plaatsen deze in het waxinehart voordat we die naar je toesturen. 
Ook pasfotosleutelhangers en fotolijstjes kun je compleet met foto bestellen, om zo je cadeautje helemaal af te maken! 

Let op: Foto's drukken wij af op bestelling en vallen onder geassembleerde producten in de algemene voorwaarden. Dit betekent dat ze niet onder het herroepingsrecht vallen en dus niet retour gestuurd kunnen worden. Het product die je bij de foto bestelt (bijvoorbeeld een waxinehart of fotolijst) kan wel geretourneerd worden.

update juni 2017.

New arrivels | Valentijnscadeautjes | Voorjaar woonaccessoires

2017 is alweer in volle gang en ook wij hebben niet stilgezeten! We hebben heel wat afgesneupt voor leuke nieuwe gifts, goodies, cadeautje en woonaccessoires voor valentijn en het voorjaar.

Met valentijn kun je natuurlijk groots uitpakken, maar vaak zegt een klein valentijnscadeautje al genoeg. Valentijn gaat om het gebaar en met een kleine gift kun jij jouw liefde tonen en de romantiek aanwakkeren.

De winter is ook bijna voorbij en dus tijd voor grote schoonmaak en een andere accessoires in jouw huis! Kijk snel tussen onze diverse goodies voor leuke paashazen, vogeltjes en paaseieren.

   
update januari 2017.Leuke reacties van klanten worden wij blij van!

December = Topdrukte
We hopen dat jullie allemaal een feestelijke decembermaand hebben gehad met leuke gifts en goodies en zien jullie natuurlijk graag terug in 2017! Hierbij delen we nog even een leuke reactie van een klant :-)

update december 2016.

Fotobewerking voor in memoriam producten


“Drukt u ook foto’s af voor in de in memoriam waxine harten?”

Afgelopen week kregen wij een vraag binnen over het formaat foto voor in de in memoriam waxineharten. Want dit is geen standaard maat en of wij die dan ook af konden drukken. Maar natuurlijk kunnen wij dat! 

Samen met Fotografie Wybe Bosch hebben wij via de e-mail fotobewerkingen met de klant besproken. We hebben de digitale foto van de klant ontvangen en de bewerkte foto’s hebben wij in de in memoriam waxineharten geplaatst en per post verstuurd naar onze klant in België.

Dankbaar werk en een mooie fotobewerkingsopdracht voor onze in memoriam producten. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op via e-mail of het contactformulier.
  
update september 2016.

In de zomerperiode heeft Gifts Goodies niet stilgezeten!

Onlangs hebben wij onze winkel in het winkelcentrum Damwâld een make-over gegeven. Meer ruimte, meer kleur én dus meer gifts en goodies :-) deze week komen er veel nieuwe baby cadeautjes binnen zoals knuffels, speelboekjes en muziekdoosjes. 
               
update augustus 2016.Overlijden en In Memoriam - Uitvaartbeurs Gorredijk met Gifts 
Goodies

Het is alweer een week geleden, maar wij hebben een bijzonder informatieve Uitvaartbeurs Gorredijk gehad met Fotografie Wybe Bosch. Veel info kunnen verstrekken omtrent uitvaartfoto's en afscheidsfoto voor op de kist of bij het condoleanceregister. Een foto blijft altijd een dierbare herinnering en met een in memoriam product creëer je je eigen gedenkplek thuis!

update juni 2016.Overlijden en In Memoriam - Uitvaartbeurs Gorredijk met Gifts Goodies

Foto's en woorden van troost, ze worden vaak onderschat, maar zorgen juist voor een blijvende herinnering.
Op 5 juni 2016 staan wij (Fotografie Wybe Bosch en GiftsGoodies) op de Uitvaartbeurs Gorredijk. Wij informeren u op deze beurs over onze fotobewerkingskwaliteiten en de verschillende herinneringsproducten die wij kunnen ontwerpen en maken. Belangrijk om te weten is dat wij binnen één dag kunnen leveren. Ook kunt u onze producten uit de In Memoriam collectie bekijken.

Gifts Goodies ziet u graag op Uitvaartbeurs Gorredijk!


update mei 2016.Nieuwe baby cadeautjes, knuffeldoekjes, muziekdoosjes en spenenkettings!


Hard gewerkt afgelopen dagen! Nieuwe knuffeldoekjes, rammelaars, muziek knuffels en andere baby gifts, de keuze is enorm! Binnenkort verkrijgbaar in de webshop.

update maart 2016.Wij zijn helemaal klaar voor Valentijn, jij ook?

Wij zijn helemaal in de valentijn stemming en hebben onze webshop omgetoverd met allemaal leuke goodies die te maken hebben met de liefde! Begint het bij jou al te kriebelen?
Misschien een lekkere parfum, een scentchips cadeaupakket of leuke gift sets met geurkaarsjes? Of vertel hoe bijzonder jouw valentijn is met een mooie gedichtentegel of fotolijst met mooie tekst.

En natuurlijk maak  jij je valentijn cadeautje helemaal af met kleine hartjes van steen of glas!
valentijn liefde hart scentchips parfum gedichten tegel giftsgoodies.nl
update januari 2016.Gifts Goodies heeft een kraam op de Kerstmarkt Damsterplein in Groningen

Het is bijna zover, de Kerstmarkt op het Damsterplein in Groningen, 12 december 2015 van 14:00 tot 20:00 uur.
Wij zijn druk met de voorbereidingen en hebben er super veel zin in, jullie ook?
Hier een sfeerimpressie van de producten die wij meenemen! 

update november 2015.
Gifts Goodies bezorgt gratis in Leeuwarden


Woon je in Leeuwarden? Gratis bezorging in LeeuwardenDan kun je 
al je bestellingen gratis laten bezorgen en dit is ongeacht de hoogte van het bestelbedrag!
De code is alleen geldig bij een afleveradres in Leeuwarden.

Wat moet je doen?

Vul in de winkelwagen bij de vouchercode de volgende code in: LEEUWARDENLET OP: Gebruik je de code bij een bestelling die in een andere plaats afgeleverd moet worden dan Leeuwarden. Dan zijn wij genoodzaakt om alsnog verzendkosten in rekening te brengen. Of om de order te annuleren.           

update oktober 2015.Facebook pagina gewijzigd


Wij hebben onze facebookpagina 
gewijzigd van een profiel naar een bedrijfspagina. 
Hierdoor zijn de oude berichten helaas niet meer zichtbaar.


Via deze weg willen wij jullie bedanken voor alle likes, reacties en getagde bestellingen tot nu toe!

Wij hopen natuurlijk dat jullie hier gewoon mee doorgaan, jullie kunnen ons voortaan hier vinden op Facebook.

                             

26 februari 2015.GiftsGoodies staat op de Winterfair in Wouterswoude

 

Op 29 november 2014 hebben wij een succesvolle en oh zo gezellige dag gehad op de Winterfair in Wouterswoude!

Wij hadden natuurlijk de scentchips meegenomen, maar ook woonaccessoires en leuke goodies voor de kerst. Het gezellige publiek, pakkende acties en leuke gifts hebben ervoor gezorgd dat wij een heerlijke dag hebben gehad.

update december 2014.