Top

Schommeldier Teddykompaniet - grijs schaap

  • Schommeldier Teddykompaniet - grijs schaap
  • Schommeldier Teddykompaniet - grijs schaap
  • Schommeldier Teddykompaniet - grijs schaap
179,00

Grijs schommel schaap 


Dit schommeldier is geweldig speelgoed voor jouw kleintje. Dit schommelschaap is uitgevoerd in harige grijze vacht en blank hout. De schommeldieren van Teddykompaniet zijn mooi afgewerkt met een afneembare vacht. De vacht zit vast met klittenband en omdat het afneembaar is, kun je hem eenvoudig wassen.

Dit grijze schommelschaap is gezien een aflevering van Eigen Huis & Tuin!

Formaat: ongeveer 70 x 65 cm.
De vacht is wasbaar op 40 graden.
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
Het schommelschaap wordt in delen geleverd, het onderstel moet je er zelf op monteren (dit is erg eenvoudig).

Teddykompaniet is een Zweeds familiebedrijf met een ruim assortiment aan zacht speelgoed en babyproducten in diverse maten. De pluche beestjes en knuffels zijn verantwoord geproduceerd. Zo komt aan de productie geen kinderarbeid te pas en bevatten de producten geen giftige kleurstoffen. Het speelgoed is van brandwerend materiaal. Onderdelen en naden zijn getest op trekken en bijten en kidsproof, dus zeer veilig. Dit prachtig gemaakte superzachte speelgoed is een ideaal cadeau voor baby’s en jonge kinderen.


Voorraad:

Het grijze schommelschaap hebben we 1x op voorraad en kunnen we leveren met een levertijd van 1-3 dagen. Wilt u er meer bestellen? Dan kunnen wij die leveren met een levertijd van 1-3 weken.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code